vasar

11. Karácsonyi Vásár

szombat, december 10, 2022 - 00:00 to vasárnap, december 11, 2022 - 23:45

Néhányan úgy gondolják, hogy a karácsony az év legszebb ünnepe.  Mások szerint pedig a karácsony a meghittségről szól, arról, hogy a család közösen ünnepel. 

Szerintünk nem csak a karácsony szól az együttlétről és a közösségről, hanem az előtte levő időszak is, a várakozás időszaka. Így ebből az alkalomból, advent harmadik vasárnapjának a hétvégéjén, december 10 és 11 között , 3 év szünet után újból megnyitja kapuit az általunk szervezett Karácsonyi Vásár.  A megszokottól eltérően, idén Hosszúfaluban szervezzük meg a vásárt, a Barcasági Csángó Alapítvány udvarán. 

Kulcsszavak: 

24. Szent Mihály Napok

vasárnap, október 4, 2020 - 00:00

Habár a 2020-as év körülményei igencsak érdekesek voltak és szokatlanok, igyekeztünk alkalmazkodni hozzájuk és ebben a különleges évben egy különleges kiadású Szent Mihály Napokat elővarázsolni. Mivel rendezvényünk idén már 24. szülinapját ünnepli, igencsak nagy múltú rendezvénnyé nőtte ki magát az évek során. Idén, a világjárvány korlátozásai miatt, a már megszokott egyhetes rendezvénysorozat helyett csak egy napos lesz, mégpedig október 4-én lesznek kapuink kinyitva.

Eseményünk programpontjai:
VASÁRNAP - OKTÓBER 4

Kulcsszavak: 

II. Húsvéti vásár

szombat, március 24, 2018 - 10:00 to 16:00

A húsvét a tavaszvárás és a keresztény világ legnagyobb ünnepe. Úgy gondoltuk, hogy idén is veletek szeretnénk várni ezt a különleges ünnepet, így ismét megszervezzük a Húsvéti Vásárt!  A második alkalom fő programpontjai a tavalyihoz hasonlóan, a kézműves vásár, ahol a kedves látogatók különböző húsvéti díszeket/ajándékokat illetve házi termékeket vásárolhatnak. A vásár mellett kézműves gyerekfoglalkozás, tojásírás, tojáskeresés és élő-állatsimogató is várja majd a látogatókat.

Kulcsszavak: 

Karácsonyi vásár Négyfaluban

szombat, december 17, 2016 - 00:00 to vasárnap, december 18, 2016 - 00:00

A már várva-várt négyfalusi Karácsonyi vásár december 17-18 között kerül szervezésre a Zajzoni Rab István Középiskola melletti udvaron.
Élő Betlehem, kézműves vásár, téli finomságok, házipálinka verseny, festmény kiállítás, karácsonyi műsorok és koncertek várják a látogatókat.

Kulcsszavak: 

Feliratkozás RSS - vasar csatornájára