A HMIK székház infrastrukturális bővítése és fejlesztése 2021-ben is

Minden évben igyekszünk valamit javítani, újítani vagy beszerezni egyesületünk szákházába. Idén, habár terveink halomra álltak, úgy döntöttünk, hogy elsősorban egy vetítőt szerzünk be, hiszen a régi sajnos beadta felmondását, és többet nem akart működni. Igaz, már 10 éves volt szegény, de szükségkor soha nem hagyott cserben.

Így történt tehát, hogy új vetítőt vásároltunk meg. A székházunk jártas hely. Programok, események vannak benne szervezve, ahol nem egyszer szükséges a vetítés, még ha csak háttérpanónak vagy hangulatosabbá tételnek van használva. Játékestekre, haladva a korral és az egyre újabb fiatalsággal, beszereztünk egy XBOX-ot, így a vetítő ehhez elengedhetetlen kellék. Gyűléseinken, a megbeszélnivaló pontokat kivetítjük, és a hozzászólásokat úgy jegyezzük le, hogy azok is láthatóak legyenek, mindenki által. Nagyobb méretű eseményeinken, a vetítőt felhasználjuk támogatóink logójainak kivetítésére, hiszen ők azok, akiknek köszönhetjük tevékenységeink létrejöttét.

Székházunk újítása és karbantartása ugyanakkor nem csak a látogatóknak vonzó, hanem a tagoknak is. Egy olyan helyen, ahol mindenki otthonosan érzi magát, könnyebben ötletel, feszengés nélkül hozzászól a beszélgetésekhez és szívesen jön újból el.

Fontosnak tartjuk, hogy székházunk vonzó és kellemes hatáskörű legyen, hiszen egyesületünk több személyből áll, és folyamatosan szükség van az utánpótlásra. Ha a fiatalok jól érzik magukat a bőrükben az új közegben, maradni és tevékenykedni fognak a jövőben is, ami nagyon sokat számít itt, a szórványban.

A vetítőnek felszereltünk egy tartószerkezetet is, így nem muszáj mindig asztalt helyezni neki és úgy kivetítetni a képernyőképet.

A beszerzéséhez hozzájárult a Communitas Alapítvány, illetve az RMDSZ, így nekük köszönjük a támogatásukat, hiszen legnagyobb szükségben jött a lehetőség. Köszönjük ugyanakkor azt is, hogy minden évben velünk tartottak, és pályázataik által lehetőséget nyújtanak a kisebb szervezetek megélhetésének.

Szólj hozzá!