Beszámoló a 2017-es Barcasági Focikupáról

Az idén is megrendezésre került a Barcasági Focikupa a XXI. Szent Mihály Napok keretén belül, amely szeptember 23-án, szombaton, 10 órakor vette kezdetét a Bácsfalusi Arena teremben.

Az előző évekhez hasonlóan is, az idei Barcasági Focikupa fő célja a Barcaságon élő magyar közösség identitásának megőrzése a foci virtusa alatt, melyet igyekszünk évről évre bővíteni és fenttartani. Az idén mindössze 4 csapat mérhette össze tudását az immár hagyományossá vált Barcasági Focikupán. Minden csapat játszhatott mindenkivel, azaz minden csapat összesen 3 meccset kellett lejátszódjon, ebből 1 meccsnek az időtartama 2×10 perces volt. A lejátszott meccsek száma összesen 12. Egy csapat felállása 5 + 1 ember + 3 cserejátékos. Résztvevő helységek az idei focikupán a következők: Brassó, Türkös, Csernátfalu és Hosszúfalu.

Az idei győztes Türkös csapata lett. Gratulálunk nekik! Meg szeretnénk köszönni mindazoknak, akik segítsége és anyagi támogatása nélkül nem jöhetett volna létre ez a rendezvénypont. Kiemelt köszönet illeti a főtámogatóinkat, a Communitas Alapítványt és a Románia Magyar Demokrata Szövetséget, akik biztosították, hogy az idei Barcasági Focikupa ennyire színvonalas legyen.

Reméljük minden résztvevő csapat jól érezte magát és mindenkit szeretettel várunk vissza jövőre is.

Programfelelős: Mártis Noémi

Szólj hozzá!