Beszámoló a 2018-as Barcasági Focikupáról

Az idén is megrendezésre került a Barcasági Focikupa a XXII. Szent Mihály Napok keretén belül, amely szeptember 29-én, szombaton, délelőtt 9 órakor vette kezdetét a Bácsfalusi Aréna teremben.

Az előző évekhez hasonlóan, az idéni Barcasági Focikupa fő célja a barcaságon élő magyar közösség identitásának megőrzése a foci virtusa alatt, melyet igyekszünk évről évre bővíteni és fenntartani.

Az idén mindössze 3 csapat mérhette össze tudását az immár hagyományossá vált Barcasági Focikupán. Minden csapat játszhatott minden egyes csapattal mindössze kétszer, azaz minden csapat összesen 4 meccset kellett lejátszodjon, ebből 1 meccsnek az időtartama 2×10 perces volt. A lejátszott meccsek száma összesen hat. Egy csapat felállása 5 + 1 ember + 3 cserejátékos. A résztvevő helyiségek az idéni focikupán a következőek: Brassó, Türkös és Csernátfalu.

Az idei győztes Brassó csapata lett. Gratulálunk nekik!

Meg szeretnénk köszönni mindazoknak, akik segítsége és anyagi támogatása nélkül nem jöhetett volna létre ez a rendezvénypont. Kiemelt köszönet illeti a főtámogatóinkat, a Communitas Alapítványt és a Romániai Magyar Demokrata Szövetséget, akik biztosították, hogy az idei Barcasági Focikupa is színvonalas lehessen.

Reméljük minden résztvevő csapat jól érezte magát és mindenkit szeretettel várunk jövőre is!

Programfelelős: Mártis Noémi

Szólj hozzá!